HOME ACTUEEL WEDSTRIJDEN VRIJWILLIGERS VERENIGING CONTACT
Maak uw keuze:

 • Nieuws
 • Uitslagen
 • Foto's
 • De Sont
 • Foto's:

  + 2018
  + juli
 • Jeugdzeildag 2018
 • + mei
 • Zwembad training Jeugd mei 2018
 • Dutch Youth Regatta 2018
 • + 2017
  + november
 • IFKS Slotwedstrijden Heeg 2017
 • + augustus
 • WK Splash Lelystad 2017
 • + juli
  + mei

  05 2020, Wedstrijdlicentie 2020

  Beste wedstrijdsporter,

  Het is stil op het water en bij de vereniging. Normaal gesproken zijn we op dit moment allang aan het genieten van al het moois dat onze sport te bieden heeft. Die frisse neus, de vrijheid, inspanning en natuurlijk de competitie. Maar na de eerste winterseries worden we helaas geconfronteerd met een nare tijd, waardoor dit allemaal niet mogelijk is.

  Op 22 april heeft de Nederlandse regering bekendgemaakt dat een aantal maatregelen rondom het coronavirus opnieuw wordt verlengd tot en met 19 mei en alle evenementen en bijeenkomsten met een vergunning- en meldingsplicht tot 1 september worden verboden. Dit heeft als gevolg dat er nog altijd niet gestart kan worden met het varen van wedstrijden.

  De coronacrisis en bijbehorende maatregelen hebben gevolgen voor ons allemaal. Ook de economische impact is erg groot. Je kan het je wellicht voorstellen dat, indien er als gevolg van het coronavirus geen licenties worden gekocht omdat men geen wedstrijden zeilt, het voortbestaan van de ondersteuning van de wedstrijdsport door het Watersportverbond in het gedrang komt. Met de aankoop van een wedstrijdlicentie houd je namelijk deze ondersteuning in stand en financieel gezond.

  Schaf nu je licentie aan, geniet later
  Volgens onze gegevens ben je in het verleden in het bezit geweest van een licentie ofwel heb je nu een actief certificaat voor een wedstrijdboot, waarmee je aan wedstrijden kunt deelnemen. Voor dit seizoen heb je de licentie nog niet aangeschaft. Een begrijpelijke keuze, aangezien het zeer onzeker is wanneer wedstrijden weer kunnen plaatsvinden.

  Als liefhebber van de (wedstrijd)sport vragen wij jou, je licentie toch aan te schaffen en daarmee de wedstrijdsport voor dit jaar én de komende jaren te waarborgen. Op deze wijze kan je ons helpen de economische impact van de coronacrisis te beperken en kunnen wij blijven zorgen voor:

  Regelgeving (regels van de weg, regels omtrent disciplines en klassen en protest en hoger beroepsmogelijkheden).

  Goed opgeleide wedstrijdofficials, trainers, instructeurs en vrijwilligers.

  Communicatie en coördinatie, nodig om verenigingen, klassen, officials en sporters elkaar te laten bereiken (denk hierbij aan de informatievoorziening via website en social media, de wedstrijdkalender en de -internationale- vertegenwoordiging bij overkoepelende organisaties).

  Let op: de licentie wordt niet meer automatisch verlengd, zoals in eerdere jaren het geval was. Je moet zelf actie ondernemen om de licentie aan te schaffen.

  Klik hier om je licentie direct aan te schaffen.

  Licentiestructuur vernieuwd
  Bij je aankoop zal je merken dat de licentiestructuur sinds dit jaar is vernieuwd. Op deze manier worden kosten gelijkmatiger verdeeld onder alle wedstrijddeelnemers. Meer uitleg en informatie hierover vind je op deze pagina van het Watersportverbond.

  Wij hopen op je steun te kunnen rekenen zodat wij er mede voor kunnen blijven zorgen dat jij, zodra het weer kan, je passie weer optimaal kan beleven op het water in wedstrijdvorm!

  Heb je nog vragen over de wedstrijdlicenties of aanverwante zaken, neem dan contact met ons op via wedstrijdsport@watersportverbond.nl.


  Met sportieve groet,

  Peter Burggraaff, Bestuurslid wedstrijdsport Watersportverbond
  Max Blom, Platform Zeilen Watersportverbond
  Arend van Bergeijk, Manager afdeling wedstrijdsport Watersportverbond  << Terug  NIEUWS

  Lees het laatste nieuws, bekijk de uitslagen of lees de SONT

  FOTO'S

  Bekijk hier de laatste albums. Wanneer jullie nog foto's hebben dan kunnen jullie die ook naar ons toe sturen.

  WEDSTRIJDEN

  Bekijk wanneer er wedstrijden zijn, ook vind je hier de uitslagen en rangen en standen.
      


  2015 - Zeilvereniging Workum - info@zvworkum.nl - Makke troch Roeloffopma.nl