Alle certificaten nu ook via "Mijn Watersportverbond"

Geplaatst op 05-02-2023  -  Categorie: Algemeen

Voor eenheidsklassen was een jaarlijkse verlenging van certificaten al kosteloos, dit jaar betalen ook R&P certificaathouders niet meer voor de verlenging, tenminste zolang er geen wijziging is aan de rating formule.

Wil je een certificaat aanvragen of wijzigen, dan kan je dit eenvoudig regelen via Mijn.Watersportverbond.nl Daarmee wordt de administratieve afhandeling eenvoudiger en de verwerking sneller en efficiënter.

Voor ORC en IRC zijn de verlengingen in volle gang. In totaal zijn er al ruim 400 IRC en ORC certificaten besteld voor 2023. De eerste 10 IRC certificaten hebben zelfs de weg naar de certificaathouder al weer gevonden. LET OP: het invullen van het revalidation formulier is een vereiste vanuit RORC voor het afgeven van een 2023 IRC certificaat, dus ook als er geen wijzigingen aan de boot zijn. Dit formulier vind je als link in de betalingsbevestiging. 

Voor het verlengen van een ORC certificaat  is het invullen van een formulier niet noodzakelijk indien er geen wijzigingen aan boot of zeilen zijn. Wil je wel wijzigingen doorvoeren aan je ORC certificaat dan kan dat, tot 1 maart 2023 zonder verdere kosten, door het formulier dat je ontvangt bij de betalingsbevestiging in te sturen. Vanaf 1 maart rekent ORC weer aanpassingskosten voor het doorvoeren van wijzigingen.

De ORC certificaten komen per 1 april 2023 beschikbaar, zodat de diverse winter series nog onder ORC 2022 versie gevaren kunnen worden. Overigens wordt er ook in de winter gewoon doorgewerkt aan het continu verbeteren van de ORC methodiek en de toepassing daarvan op de Nederlandse kajuitjachten!


itsoal-logo-def
bakkerij-van-der-werf

Zeilvereniging Workum

Adres

Zeilvereniging Workum
Secretariaat: Sud 113
8711 CT Workum

Stuur een e-mail

Contact

siraterces.[antispam].@zvworkum.nl