VDJS! Webinar – 'Voorkom motorstoring' 30 maart

Geplaatst op 17-03-2023  -  Categorie: Algemeen

Donderdagavond 30 maart 2023 organiseert Varen Doe Je Samen, samen met onze partners het webinar ‘Voorkom motorstoring’. In dit webinar wordt door diverse experts van onder andere de KNRM en Port of Rotterdam aan de hand van hadige tips en voorbeelden uit de praktijk uitleg gegeven over het belang van technische preventie en het voorkomen van motorstoring. Heb je een motor aan boord en wil je meer weten over techniek en onderhoud? Meld je dan zeker aan! 

In een digitale presentatie van ongeveer een half uur krijg je voorbeelden en tips van experts van onder meer Port of Rotterdam, de KNRM en recreanten over het belang van technische preventie en reisvoorbereiding. Tijdens het webinar is er ruimte voor vragen aan het expertpanel.

Praktische informatie:

  • Wanneer: donderdag 30 maart 2023 
  • Hoe laat: 20:30 - 21:15 uur
  • Locatie: online - livestream via YouTube (link volgt)
  • Kosten: geen
  • Aanmelden: 

Ben je geïnteresseerd in het webinar 'Voorkom motorstoring', meld je dan aan via de onderstaande button en geef alvast je vragen door, zodat we deze kunnen behandelen tijdens het webinar:

Meer informatie

Wil je alvast meer lezen over dit onderwerp? Lees alvast de brochure die we hierover maakten:

Tip: bekijk ook deze links (en meld je aan voor de nieuwsbrieven!):

Meld je hieronder aan voor dit webinar. Je ontvangt twee dagen van tevoren de bevestiging met link naar de livestream en meer informatie. Alle eerdere webinars, zijn ook terug te kijken via Varendoejesamen.nl/webinars en op het VDJS-YouTubekanaal terug te kijken (tip: abonneer je!)
 
Hartelijke groet, mede namens alle betrokken presentatoren,

Team Varen doe je Samen! 


itsoal-logo-def
bakkerij-van-der-werf

Zeilvereniging Workum

Adres

Zeilvereniging Workum
Secretariaat: Sud 113
8711 CT Workum

Stuur een e-mail

Contact

siraterces.[antispam].@zvworkum.nl